SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

5 knep för att gå ner i vikt

För att gå ner i vikt behöver vi hamna i ett kaloriunderskott, att vara i ett kaloriunderskott innebär att vi äter mindre energi än vi gör av med. Man kan räkna varenda gram man äter för att få koll men det är oftast en tidskrävande process och det är jobbigt att ha sån kontroll.

Därför har vi samlat ihop lite olika saker du kan tänka på för att göra det enklare för dig!

Byt ut feta såser

Feta såser innehåller mycket energi, ibland kan en klick sås vara lika mycket energi som resten av måltiden. Byt ut den mot ett lite smalare alternativ eller gör en sås på kvarg. Du får fortfarande äta sås men kan ändå nå den vikt du vill ha.

Byt ut sockersötad läsk

Sockersötad läsk är bara ren extra energi som inte ger någon mättnadskänsla överhuvudtaget. Det innebär att vi kommer få i oss mer energi eftersom vi äter lika mycket som vi skulle gjort om vi drack vatten. Byt ut det mot lightläsk eller vatten.

Ät mer grönsaker

Mer grönsaker ger dig bra näring som får din kropp att fungera och må bra. Det kommer även göra dig mättare vilket kan leda till att du äter mindre av den maten som innehåller mer energi.

Ät mer protein

Att äta mer protein gör att du behåller mer muskler när du tappar fett. Att äta mer protein kommer även förändra din kroppssammansättning och ge dig mer muskler och mindre fett även om du inte går ner i vikt vilket de flesta tycker är positivt! Du behöver dock inte vara orolig att bli “bulkig” eller “för grov”, att bygga mycket muskler tar otroligt lång tid och mycket disciplin.

Stressa mindre

Stress kommer göra att du går ner mindre i vikt. För många är stressen det största problemet och där man behöver jobba mest. Sov mer, försök stressa mindre och få mer resultat.


Om du har problem att gå upp i vikt så kan du enkelt bara vända på punkt 1,2 och 3 för att enkelt få i dig mer Om du har problem att gå upp i vikt så kan du enkelt bara göra tvärtom på de tre första punkterna för att enkelt få i dig mer energi!

Tycker du att det är svårt med kosten eller behöver du någon som håller dig ansvarig?

Boka en kostnadsfri konsultation HÄR för att prata med en av våra experter redan idag!

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!