SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Allt eller inget

Hur många gånger har du försökt med något stenhårt, lagt i högsta växeln för att sedan tröttna, inte orka, ge upp och falla tillbaka till där du var innan?

Jag har gjort det, många gånger..

Det pratas mycket om balans och sådär men det kan vara svårt att få till. Det är lätt att hamna i en stor satsning där man tänker allt eller inget.

Man är en “allt eller inget person”.

Tyvärr kommer du med största sannolikhet inte lyckas eftersom det är för tufft att ligga på 100%. Livet händer, du kommer inte kunna göra allt perfekt, du kommer inte alltid ha kontroll på situationen du är i och därför är det lika bra att skita i den drömmen att göra allt perfekt.

Jag försöker tänka både med träning och kost att göra det bra för det mesta.

Äter jag bra 80% av tiden har jag utrymme att äta lite vad jag vill resterande 20%.

Jag vill äta en pizza ibland och kanske glass då och då. Det finns utrymme för det och varför skulle jag sätta ett förbud mot något jag vet jag inte kommer kunna hålla? Och som jag inte ens vill hålla?

Jag kan äta det ibland men såklart inte varje dag.

Jag behöver inte träna 5-6 pass i veckan även om jag ibland vill det.

Att träna 3 pass per vecka är fullt tillräckligt för mig vissa perioder och andra veckor kanske jag både hinner och orkar mer men jag kommer inte ge upp allt bara för jag har mindre tid ibland.

Ska du börja träna så räcker förmodligen 1-2 gånger i veckan och har du inte tid med mer än det så räcker det. Sätt inte ett högre mål, sätt ett mål som är rimligt och som du kan lyckas med.

Ska du äta lite bättre så skippa det här med förbud, försök äta en frukt ibland och lite mer grönsaker. Ge dig chansen att lyckas istället för att lägga upp det så att du blir besviken på dig själv.

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!