SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Amanda är en av de tuffaste vi vet!

Amanda har tränat med oss sedan i Maj och har en unik story! Läs hennes ord nedan.

Det som fick mig att ta tag i träningen igen var att jag upplevde min kropp som ett sjunkande skepp. Jag lever med en kronisk smärtproblematik pga svår endometrios, hade ganska nyligen gått igenom en graviditet samt förlossning och innan dess fler IVF-försök. Det är framförallt min kropp som tagit stryk av detta och jag kände att jag behövde börja investera i mig själv och min kropp för att få en bättre fungerande vardag. 

Det kändes som ett stort steg att ens gå på konsultationen men när jag väl kommit dit gick allt väldigt lätt och smidigt. Man kände sig aldrig som en nykomling utan blev välkomnad med öppna armar både av coacher och övriga medlemmar. Att få göra sin egen resa samtidigt som man följer och peppar andras ger otroligt mycket! 

Jag tror att min första “bright spot” var när jag fick min overall level. Då fick man lite bevis på att man tränat någorlunda rätt samtidigt som jag vet vad jag behöver jobba på mer till nästa testperiod. 

Mitt långsiktiga mål är att kunna känna mig så bekväm det bara går i en brudklänning när jag ska gifta mig nästa år men jag behöver också arbeta på min mentala inställning och lära mig att kunna klappa mig själv på axeln då och då. 

Jag har svårt att välja ut ett specifikt bra minne från min tid på Fitness och hälsa då det finns så många. Att få se de andra medlemmarna lyckas i sina tester, pusha sig igenom tuffa pass och ändå gå därifrån med ett leende på läpparna ger mig energi och motivation! 
Vi är så glada att du finns hos oss Amanda, du är en stor inspiration!

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!