SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

ATT BÖRJA TRÄNA EFTER SEMESTERN

Att komma igång med träningen efter semestern eller något annat lite längre uppehåll kan vara kämpigt. Det är högst troligt att efter 4 veckor med spontana resor där det är svårt att planera in kost och träning att man känner sig ur form. Det första jag vill nämna är att det är helt okej. Ha ingen ångest över att du unnat dig en lugn och händelserik semester. 

Hur ska vi då börja igen?

Vissa kan vara övertaggade och vill rusa direkt in i träningen och nå nya nivåer. Där finns motivationen redan men det är väldigt viktigt att man inte efter ett längre uppehåll överanstränger sig. I det här fallet vill huvudet mer än vad kroppen för tillfället tål, så börja smart. Låt kroppen få några veckor på sig att återanpassa sig till din träning. 

För andra finns inte motivationen där. Och vad vet vi om motivation? Den kommer och går lite som den vill. Man kan inte förlita sig helt och hållet på den. Det viktigaste här är att sätta upp delmål för att bli belönade av mer motivation till att fortsätta träna. 

Det är också viktigt att planera din träning. Det kan handla om vilken tid på dygnet som passar dig eller hur många pass du vill få till i veckan. Vill du träna för motion, bli starkare eller kanske testa något helt nytt?

Reflektera över vad du vill få ut av din träning. Sedan planerar du in den i vardagen. Sätt enkla delmål framåt som hjälper dig att nå dina långsiktiga mål! //Simon

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!