SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Bäst att äta efter träningen!

Vad är det bästa att äta efter ett träningspass? Här nedan ger vi dig fyra tips på hur du kan tänka beroende på när du ska träna igen och när du tränar under din dag!

Snabbt protein

Protein behövs för att bygga upp musklerna igen efter ett träningspass. Under passet bryter vi ned musklerna och för att de ska byggas upp större och starkare behöver vi äta protein. Protein är byggstenar till våra muskler. En proteinshake av vassleprotein är ett bra, billigt och snabbt sätt att åstadkomma detta.

Kolhydrater

Om du ska träna snart igen kan det vara en bra ide att få i dig kolhydrater. När vi tränar tömmer vi våra energiförråd inuti musklerna och för att få tillbaka energin till nästa pass kan det vara en bra ide med snabba kolhydrater. Här är snabba kolhydrater bra, till exempel en banan eller riskakor.

Protein och kolhydrater

För att optimera muskeluppbyggnaden och om du ska träna igen kan det vara en bra idé att kombinera tipsen ovan. En proteinshake och en banan, kanske en gainer som är en färdigblandad mix av protein och kolhydrater.

En balanserad måltid

Om du tränar innan lunch eller innan middag och kommer äter ganska snart behöver du inte oroa dig så mycket över att få i dig något supersnabbt. Så länge du äter tillräckligt med protein i din måltid och får i dig kolhydrater kan du vara lugn.

Hoppas du uppskattat tipsen!

Behöver du hjälp med vad du ska äta?
Boka en kostnadsfri konsultation HÄR för att få hjälp idag.

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!