SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Den riktiga vägen till framsteg

Såhär ser den riktiga vägen ut till framsteg.

Du kommer få resultat. Sen kommer du gå tillbaka till nästan noll igen. Sen kommer du göra lite mer framsteg och sen kommer du falla tillbaks till där du var innan. Framgång och bakslag, om och om igen. Viktuppgång, tappa vikt. Fixa 20 pull-ups, sen tillbaka till 8 igen.

Men det finns ett skäl för dig att fortsätta. För varje gång du faller tillbaka kommer du falla lite mindre tillbaka än förut. 

Du kommer också märka att du inte gör det lika ofta som förut. En dag kommer du stanna upp och tänka, “Wow, jag har tagit mig ett helt år utan att gå upp något märkbart i vikt.” Sen när du väl har setbacks och det känns tungt kommer det här hjälpa dig att ha rätt perspektiv.

Många hamnar i den där loopen för alltid. Försöka någonting, få lite framsteg för att sedan tappa det. Ibland är träningsprogrammet eller dietplanen ohållbar. Ibland är det för tråkigt och ibland fungerar det inte helt enkelt.

Men vanligtvis är man lite längre fram efter sex veckor och även om man kommer ur rutinen så är man inte tillbaka hela vägen på ruta ett.

Du kanske tappat lite efter semestern när det varit lite för mycket mat, dryck och vila. Men du kan fortfarande träna. Du kan fortfarande dyka upp. Du har inte tappat allt. Nästa år när samma sak händer kommer du vara ännu längre fram. Du bygger en marginal för förfall.

Hittar du ingen annan anledning så gå till gymmet idag för problemen du har just nu är förmodligen mindre än förra året.

Inspirerat av Chris Cooper från Catalystgym.com.

https://catalystgym.com/real-path-success/

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!