SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Ensam är inte stark

“Nu är det dags, nu är jag trött på det här. Nu jävlar ska jag visa dom.”

Hur många av oss har inte tänkt så här?

Jag själv räcker upp handen så högt jag kan.

Vi vill så mycket, vi är fulla av motivation och vi gasar på! Det går framåt, vi ser kanske lite resultat sen tar det stopp eller går åt helt fel håll. Vi får inte det resultat vi vill ha och i värsta fall ger vi upp.

Att försöka själv går såklart men det kommer vara svårare, vi kommer göra fel, det tar längre tid och i värsta fall väljer vi fel väg utan att upptäcka det och ger upp för vi kommer inte dit vi vill.

“Ensam är stark” är något jag tänkt mycket tidigare men ju äldre jag blir och ju mer jag ber om hjälp desto mer övertygad blir jag om motsatsen – ensam är INTE stark.

Att be om hjälp är en styrka, att inse att det finns andra som gjort det vi vill åstadkomma och som i de flesta fall vill hjälpa till.

Det här kan handla om träning och kost och att få de resultat du vill ha. Det kan handla om att lära dig spela ett instrument. Det kan handla om att starta och driva ett företag. Vad som helst egentligen!

Att be om hjälp innebär att du får en bra plan för det du ska göra, de som gjort det här tidigare vet hur och du kommer slippa slösa tid på att hitta rätt väg. De har förmodligen gjort alla misstag och kan bespara dig den tiden.

Du kommer också få hjälp när det känns svårt, när du tvivlar. Det kommer inte vara en spikrak väg dit du vill, det kommer uppstå problem, du kommer tappa motivationen, du kommer pröva saker som inte fungerar. När det gått lite snett kommer du få stöd att ta dig tillbaka till planen. För det kommer ibland vara tungt och det kommer vara jobbigt. Men det är en del av processen.

Du kommer hållas ansvarig för dina mål.

“När du bad mig om hjälp sa du att du ville gå ner i vikt och förbättra din hälsa, du vill kunna gå i badkläder och vara bekväm och inte bli helt slut av att gå upp för trapporna. Vill du inte det längre?”

Den frågan kan vara skillnaden på att ge upp eller att komma tillbaka på rätt spår.

Vill du förändra din hälsa – ta hjälp av någon som kan träning och hälsa.

Vill du göra ditt företag mer framgångsrikt – ta hjälp av en business-mentor.

Mår du dåligt och vill må bättre – ta hjälp av en psykolog.

Ensam är inte stark.

//John

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!