SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Hanna berättar om sin träning

Vilka var dina utmaningar innan du började träna hos oss?

Jag ville börja träna för att jag hade ont i mina leder. Jag var begränsad i min värk så att jag var tvungen att bara ta tag i det här. Skillnaden att träna här är att jag har en coach som talar om så att jag gör rätt i min träning. Tidigare har jag inte vetat hur jag ska träna utan man har kanske gått in på gymmet och man har kört maskiner och sen så kanske jag haft mer ont efter det för att jag gjort fel och jag kände att jag behövde ha någon som visade så jag tränade på rätt sätt.

Resultaten hittills är att jag är mycket piggare och gladare, jag kan träna på egen hand och kan komplettera. Jag har även gått på gruppass som var väldigt främmande för mig tidigare och jag är starkare.

Jag behöver träningen för att må bättre och för att få den energin jag behöver för att slippa värken.

Vad vill du säga till de som är tveksamma till att börja?

Jag vill ge den här möjligheten till flera att göra det här, det är verkligen en investering i dig själv, det är så värt det!

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!