SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Hemligheten till viktnedgång

Mirakeldieter, “detoxar”, galna träningsprogram, konstiga tillskott, fasta eller att räkna makros. Vad är egentligen den riktiga hemligheten till viktnedgång?

Det är inte lätt alla gånger och vi vill vara ärliga, inget skitsnack utan informationen du behöver.

Alla är olika så den bästa planen är att jobba med en coach som kan anpassa vilken mat du bör äta och skapa ett träningsprogram som leder till stadiga, hållbara och långsiktiga framsteg. 

Planen kanske inte låter lika coolt som “tappa 10kg på 20 dagar” men vi vet att vår metod fungerar och att den hjälper människor skapa en ny livsstil. Inte en förändring man bara orkar hålla en månad framöver. 

“Hacks” och kraschdieter är inte hållbara och många skapar mer problem än de löser. Vi har tyvärr sett många som blivit lurade av rubriker, dåliga produkter och rena lögner.

Det är dock så att en viktnedgång kan vara komplicerad. Det kräver mentalt och fysiskt arbete vilket kan vara svårt utan att ha en coach som guidar dig. 

En person kan slita hårt på gymmet med tuffa träningspass utan att gå ner i vikt på grund av vanor som funnits sen barndomen. En annan person kanske har hört att “magrutor skapas i köket” och bestämt sig för att träning inte är nödvändigt för viktnedgång. Någon annan kanske inte vet hur mycket energi det är i favoritdrycken, och så vidare. 

Det finns så mycket information och så mycket att lära. Vi vill förenkla det för dig. 

Vi sitter ner och pratar med de som vill gå ner i vikt. En konversation utan press. Vi vill ta reda på vad du vill uppnå och varför, sen går vi igenom vart du är just nu och vart du vill. 

Sen kommer vi använda vår kunskap och vår erfarenhet för att ge dig en väg framåt som passar din unika situation. Du kommer inte få göra något extremt eller några “no pain-no gain” metoder. Vi kommer ge dig enkla men effektiva rekommendationer för ett hållbart och hälsosamt resultat i rätt riktning. 

I de flesta fall innehåller planen en kombination av träning och hälsosamma vanor i köket. För att få snabbare resultat kommer du jobba med en personlig tränare och en kostcoach som hjälper dig göra hälsosamma val. Eller så kanske du bestämmer dig för gruppträning när du lär dig mer om att äta hälsosamt.  

Vilken väg du än tar kommer den vara skräddarsydd för dina mål. Det är nyckeln och det är därför vi börjar med en konsultation istället för massa löften. Allt handlar om dig. 

Vi kommer även hålla dig ansvarig. Det är oftast det som saknas i en “mirakelkur” och i snabba lösningar. Vi kommer checka in med dig regelbundet och säkerställa att du är på rätt väg. Vi justerar och firar varje framgång du får mot dina mål. När du väl nått dom ser vi till att du har en ny plan för dina nya mål för att behålla din hälsosamma livsstil.

Så den riktiga hemligheten för viktnedgång? Det är att ha en expert som hjälper dig med en hållbar kost och träningsplan skräddarsydd för dig och dina mål och att du får support när det behövs.

Boka en konsultation om du vill veta mer hur vi kan hjälpa just dig.

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!