SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Hjälp, jag är rädd för gymmet

“Nu är det dags att ta tag i det här. Jag är inte såhär trött egentligen, och det där i spegeln stämmer ju inte. Jag väger ju egentligen såhär mycket så att köpa nya kläder är ingen ide för jag ska komma i mina gamla, det här är bara tillfälligt. Jag skaffade gymkort förra veckan så nu är det bara köra.”

Jag är motiverad att göra en förändring, jag vet att det är bra att träna både av fysiska och psykiska skäl.

En måndag efter jobbet tar jag mig till gymmet och väl där får jag en klump i magen. Det är så mycket folk, jag vet inte vad jag ska göra. Alla verkar så säkra på det de gör. Jag skyndar mig till maskinerna, jag vill inte stå för länge så folk börjar titta på mig. Jag sätter mig i en maskin och drar lite för då ser det ju iallafall ut som jag tränar. Jag vet inte riktigt om jag gör rätt och det känns lite konstigt. Jag går till löpbandet och står där i 20 minuter och sedan åker jag hem.

Jag gick dit en gång till veckan efter och nu har det gått tre månader sen dess.

“Det här med träning är nog inget för mig, det är för svårt och jag vill aldrig känna den där känslan igen som jag fick när jag kom in på gymmet”.

Har du känt såhär någon gång?

Det har hänt mig många gånger när jag varit på gym där jag inte brukar vara. Det är läskigt, man känner sig uttittad, som att man gör fel och att man är konstig som är där. Det är en hemsk känsla jag inte vill att andra ska behöva uppleva.

Träning är väldigt bra för oss, vi får känna oss lite snyggare i spegeln, blir starkare, mår bättre, får bättre självförtroende, orkar med vardagen och alla roliga aktiviteter och lever längre. Det är väldigt tråkigt om vi går miste om de positiva fördelarna för det är läskigt att börja träna.

Vi försöker göra allt för att underlätta och undvika den där dåliga känslan, vi vill att alla som kommer till oss på gymmet ska känna sig välkomna och trygga oavsett vilken nivå man är på. 

Vi hjälper och guidar dig från den sekunden du går in i vår entré. Vi har inget öppet gym så du kommer aldrig mötas av massa folk som stirrar, det finns inget macho här. Alla kommer hälsa på dig och alla våra coacher kommer veta vad du heter.

Jag vill gärna hjälpa just dig, boka en kostnadsfri konsultation så kan vi prata över en kaffe.

//John

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!