SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Hur äter ditt framtida jag?

Att förändra sin kost och livsstil kan ta tid. Vi behöver förändra våra vanor och rutiner och komma till insikt med att vi inte kan göra som vi gjort tidigare. Vi behöver ett mål som vi kan sträva efter.
Det kan vara en siffra på vågen, ett midjemått, hur vi känner oss rent fysiskt eller hur vi ser ut.

Efter det måste vi fråga oss själva. Hur äter den personen du föreställer dig? Vad har den för vanor? Hur ofta blir det träning? 

Efter det kan vi lägga en plan för hur vi ska nå dit. Kanske ser du att du äter tallriksmodellen i framtiden. Då kan du börja med att försöka äta lite grönsaker varje dag. Dricker personen du föreställer dig sockersötade drycker såsom läsk och juice? Om inte, börja nu då med att gå över till lightvarianter. Äter din målbild frukost? Börja då med att äta nånting om du i vanliga fall hoppar över det. Över tid kan du förändra och förbättra dina nya vanor och resultaten kommer komma.

Resultat kommer av att vara konsekvent, börja med att göra nånting som du sedan kan förbättra.
Känner du dig otålig och vill ha resultat snabbare?

Absolut är det möjligt, men du kommer bli tvungen att vara väldigt restriktiv och säga nej till mycket och i värsta fall gå tillbaka till hur det var från början, innan du tog beslutet att förändra din livsstil.

Vad har du bråttom till?

Spelar det någon roll egentligen om det tar 3 månader eller 1 år att nå ditt mål?

//John

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!