SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Hur du blir nummer 1

Jennie har två barn, en make och ett heltidsjobb. Hon känner att hon knappt kan gå på toaletten ensam.

Kalle är advokat. Han jobbar långa dagar, ibland helger och gillar att spendera tid med sin familj.  

Anna har äldre föräldrar som kräver mycket vård och omsorg. Hon tar dom till läkaren och tittar till dom väldigt ofta.

Förmodligen är du någon av de ovannämnda I någon form. Vi har alla mycket på gång och ger mycket. Men om vi är ärliga mot oss själva så har vi alla tid. Vi behöver bara ta oss tid.

Flygbolagen har rätt när det kommer till se efter sig själv först. När planet går in i turbulens åker maskerna ner och du ska sätta på dig din egen mask före du hjälper andra. Gör du tvärtom kommer du inte kunna hjälpa någon annan.

Samma sak gäller din hälsa och fitness, din “motor”. Om du inte tar hand om dig själv kommer du i framtiden sannolikt hamna i ett läge där du bokstavligen kippar efter luft.

När funderade du sist över vad du gör för dig själv?

Hur ser din träning och din fysiska aktivitet ut? Slutade du på gymmet du gick med i förra nyårsdagen? Blockera en specifik tid i ditt schema, precis som ett läkarbesök. Ta tag i det igen, det är inte för sent.

Har du ett bra träningsprogram? Hur ser din återhämtning ut? Resultaten vi ser av träningen får vi när vi vilar. Boka en massage, yogaklass eller tid utan distraktioner. Blockera tiden, gör en ”bokning”.

Hur ser din kost ut? Behöver den skärpas till lite? Gör EN hälsosam måltid. Börja med en och ta det därifrån. Behöver du assistans? Vi kan hjälpa dig.

Det är lätt att glömma bort att ta hand om sig själv. Speciellt under högtider. Huset är fullt, det är många tillställningar och stresspåslaget är högt. Men då mer än någonsin är det viktigt att ta hand om sig själv. Ökad fysisk aktivitet, minskad mental stress och att äta en bra kost är viktigt för ens mentala och fysiska hälsa för att hålla oss ifrån sjukdom och återhämta oss snabbare när vi varit sjuka.

Ta fram ditt schema, boka en tid med dig själv.

Bli bättre i livet genom att vara bättre mot dig själv först.


Inspirerat av Joanne Cogle från crossfitcsg.com

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!