SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Hur lyckas man att faktiskt fortsätta träna tiden efter nyår?

Nu är det snart nyår och många vill förändra sin livsstil och ger nyårslöften att börja träna och bli lite hälsosammare. Nedan har vi listat några tips hur du kan få det till en bestående förändring och lyckas ta dig dit du vill!

Hitta tydliga mål

Utan mål vet vi inte vart vi ska. Om du sätter dig i bilen utan destination kommer du åka omkring utan att veta vart du ska eller när du väl är framme. Sätt tydliga mål som du vill uppnå. Fundera också VARFÖR du ska uppnå just dom målen. Varför är det viktigt för dig? Först när du verkligen vet varför kan du engagera dig tillräckligt för att nå dig.

Gör en plan

Hur ska du nå ditt mål? För att klara en armhävning på golvet behöver du träna dina muskler så de klarar av din kroppsvikt. Du kanske borde träna mot något lättare 2 gånger i veckan för att till slut klara av att göra det på golvet. Här är nyckeln att träna musklerna två gånger i veckan.

Mät dina resultat

Första gången du provar ovanstående kanske du orkar 5 gånger 3 varv. Nästa gång kanske du orkar 6 gånger 1 varv och 5 de resterande 2 varven. Om du skriver ned detta och “mäter” dina resultat kommer du se att du faktiskt gör framsteg mot ditt stora mål. Vet du inte vad du gjorde sist kan du inte jämföra och du kanske går miste om de framstegen du faktiskt gjort!

Räkna med motgångar

Du kan bli sjuk, du kan skada dig, du kan ha väldigt mycket att göra och du kan tappa motivation. Det kommer hända någon gång för alla. Om du räknar med det här i förväg kan du enklare hantera det och få distans till det. Det går lite trögt nu, det visste vi skulle hända, nu är det bara att gå tillbaka till det du gjorde innan och fortsätta framåt. Ingens träning kommer vara en spikrak framgångssaga. Det kommer bli kämpigt och svårt ibland, men det går över!

Ha tålamod

Vi vet att träning fungerar, vi vet att sallad och grönsaker är bra. Fortsätter du träna kommer du få resultat. Fortsätter du äta bra kommer du få en bättre hälsa. Låt det ta lite tid, träning är inte en sprint. Det är ett maraton. Så länge man gör jobbet och fortsätter kommer resultaten. De som har bäst resultat är de som fortsätter över lång tid och inte blir skadade eller sjuka. 

Vill du ha hjälp att lägga en plan? Boka en kostnadsfri konsultation HÄR redan idag!

God jul!

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!