SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

“Jag tränade fram till semestern…”

De flesta av oss har provat att träna någon gång. 

Vissa lyckas hålla i och fortsätta medan andra faller ur rutinerna och helt plötsligt är det höst, man sitter i soffan vid 10 minuter efter träningens start och tänker “jag borde egentligen varit där nu men jag har så svårt att komma igång igen”.

Ibland lyckas man hålla rutinerna en längre period och ibland går det kort tid innan något kommer i vägen som sätter oss ur balans.

Det kan vara så att semestern kommer, man släpper allt som har med träning och hälsa att göra. Man börjar äta allt mer processad mat och det kanske blir några öl lite för ofta.

När hösten kommer och man ska tillbaka till träningen är det helt enkelt en för stor barriär att bryta igenom att ta sig tillbaka. Man faller ur och går tillbaka till gamla vanor.

För att klara av ledigheten och fortsätta må bra och bibehålla din energi föreslår jag att du kan försöka tänka ät bra för det mesta, ät lite av det som är väldigt gott. 

Försök hålla i någon träningsrutin. Om du tidigare tränat tre gånger i veckan, försök få till ett eller två gånger i veckan under sommaren.

Har du inte tillgång till ett gym, ge dig ut på en lätt joggingtur och pass nummer två kan du göra några kroppsviktsövningar.

Sök på internet, det finns hur mycket som helst.

Jag lovar, om du försöker lite mer under sommaren kommer du må mycket bättre i höst och du kommer enkelt komma tillbaka till dina rutiner och kunna fortsätta jobba mot dina mål.

//John

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!