SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Josefine delar med sig av sina tankar

Jag har alltid haft svårt för att hitta motivationen till att komma igång med träning regelbundet. Jag har testat att gå på olika pass och även att träna själv men inget har någonsin känts speciellt kul och då tappar jag snabbt intresset. Det som fick mig att ta tag i träningen denna gång var att jag hört mycket gott om just crossfit och att folk verkligen tycker att det är roligt. Jag kände också att jag behövde ta tag i träningen på riktigt nu för att känna mig bekvämare och starkare i mig själv.

Mitt första intryck var att jag verkligen tyckte det var roligt och lärorikt varje gång jag var där, från att inte kunna i stort sett någonting till att lära sig saker varje gång. Jag har fortfarande kvar detta intryck och fortsätter lära mig och utvecklas från vecka till vecka.

Min första riktiga bright spot har nog kommit nu under dessa veckor när vi kört alla tester. Jag blev både förvånad och lite stolt när jag lyfte 82.5kg i marklyft och  gjorde front squat med 50kg. Detta var något jag aldrig såg komma när jag kom hit första gången. Jag gjorde mina första tester när jag började i Mars och nu när jag 6 månader senare ser vilken utveckling jag faktiskt gjort är det riktigt roligt.

Det jag vill jobba på nu är att bli starkare i mina armar. Jag har länge haft som mål att kunna göra armhävningar på marken. Det går framåt men jag är inte riktigt där.

Jag har många härliga minnen från Fitness & hälsa. Det är svårt att välja ut ett men överlag har dom här veckorna varit så roliga och gett mig många roliga minnen. Det har varit kul att se alla slå sina rekord och kämpa på tillsammans.

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!