SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Kan man träna hos oss om man är överviktig?

Människor frågar ofta om de kan träna om de är överviktiga.

Svaret är JA! Vem som helst kan träna!

När man tränar enskilt med PT använder coachen principer för att skapa det perfekta passet. Varje pass är utformat för att utmana atleten på rätt nivå och ta den närmare sina mål. I grupp modifieras passet så det passar varje deltagare. Det brukar kallas att man “skalar”.

Till exempel i ett pass som ser ut såhär:

3 varv 

20 Barbell Squats

Spring 1600 meter 

Det är tufft! Om vi ska anpassa det för en nybörjare som vill gå ner i vikt och inte tränat mycket på sistone kan det se ut såhär.

3 varv

5 Airsquats

Jogga 100 meter

Vi är experter på att anpassa träningarna och vi kan ge dig massor av exempel på hur vi gjort det tidigare.

Det enkla sättet är att boka en kostnadsfri konsultation med oss. Vi tar reda på allt om dina mål och dina förutsättningar och berättar sedan exakt hur vi kan hjälpa dig.

Boka samtalet HÄR.

Du kan börja träna om du är överviktig.

Här är något du bör komma ihåg. Du behöver inte vara i form för att börja träna. Träningen är det som tar dig i form. Det är som att ta simlektioner, du behöver inte kunna simma innan du börjar. Du börjar för att lära dig.

Du kanske har sett topatleterna som tävlar på CrossFit Games. De är otroliga och de tränar CrossFit som sport och har det som heltidssysselsättning.

På vårt gym är det bara en metod vi använder för att hjälpa människor tappa i vikt, kroppsfett, bli starkare eller vilket mål de än har. Det vi gör är en mix av kondition och styrketräning vilket gör det perfekt för någon som vill förändra sin kroppskomposition. Med nya medlemmar tar vi alltid reda på vad de vill först och sedan tar vi fram en detaljerad plan. Vi förklarar varför passen kommer hjälpa dig och vi förklarar om den andra delen av att tappa vikt, kost! Många tänker på träningen när hör CrossFit men kosten är en stor del också. Efter vi har skapat den perfekta planen för dig kommer vi hjälpa dig att följa den och se till att du får mätbara resultat. Vi mäter det du gör så vi vet att du gör framsteg. Processen fungerar bra. Vi har haft nybörjare som numera är väldigt vältränade, vi har haft äldre människor som blivit mer vältränade än när de var yngre och vi har haft många medlemmar som tappat massor i vikt och i kroppsfett. Det är otroligt att se deras framsteg och vi firar varje resultat!

Om viktnedgång är ditt mål och du är intresserad av den träning vi gör, var inte rädd för att du är överviktig eller inte kan. Nyckeln är att jobba med proffs som kan anpassa träningarna för dig och dina mål. Det bästa är att din resa börjar inte ens med träning utan det börjar med en konversation. Det innebär att du får berätta hela din bakgrund, prata om dina mål och eventuella frågor du har. Om du är osäker på något har vi tid att prata igenom allt för att få dig mer bekväm. På det här sättet blir du mer trygg i planen och inspirerad att börja.

Vi skulle älska att använda vår metod för att få dig att tappa vikt. Om det är ditt mål kan vi hjälpa dig. För att träffa en Coach och skapa den perfekta planen för framgång, boka en kostnadsfri konsultation HÄR.

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!