SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Mellanmål för latmaskar

Mellanmål är faktiskt bra till fler än barn. Det hjälper oss hålla en jämn energinivå under dagen, minskar risken för blodsockerdippar. Mellanmål kan också hjälpa till att kontrollera sötsuget. 

Det finns inte alltid tid att fixa flashiga mellanmål. Det funkar dock inte som ursäkt till att inte äta ett så därför kommer här tre bra mellanmål för latmaskar eller dig på språng. Smidigt och till stor nytta. 

Mellanmål 1- Kvarg med bär

Funkar att förbereda i matlåda men finns också att köpa i mindre portionsförpackningar. Addera ca 25 gram sötmandel för bra fetter och lite extra protein. 

Kvarg finns med mer eller mindre fett. Vid viktnedgång är en kvarg med 0,2g fett bra. Den är kalorisnål och innehåller stor del protein vilket gör att du känner dig mätt. De frysta bären innehåller många olika näringsämnen som kroppen behöver och ger också god smak.


Har du något mellanmål till idag?


Mellanmål 2- Banan och proteinbar

Svårt att hitta något smidigare, här behövs inte ens en kyl. 

Bananen innehåller främst kolhydrater vilket är vår främsta källa till energi. Banan innehåller också mycket vitaminer framförallt vitamin B6. Proteinbaren är ett bra sätt att smidigt tillsätta protein och finns i många olika smaker.

Mellanmål 3- Två kokta ägg

Gillar du ägg? Två kokta ägg är ett superbra mellanmål som går att förbereda i förväg. Ägg innehåller mycket protein och vitaminer och mineraler som är nödvändiga för kroppen. Tack vare att ägg innehåller mycket protein blir du också mätt. 

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!