SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Nya vanor som ger resultat

Alexander Pettersson har de senaste 3 månaderna gått vårt kostprogram och berättar här lite om resan.

Vad var det som fick dig att ta tag i kosten?

Jag upptäckte gymträning förra året och kände att det inte hände så mycket trots att jag tränade 3-4 pass i veckan. Sen har jag nästan alltid haft några extrakilon som stört mig på många sätt.

Vad var ditt första intryck? Hur har det förändrats?

Mitt första intryck var att detta blir en stor mental utmaning vilket det också varit. Det har successivt blivit lättare ju mer rutiner och disciplin man byggt upp, och nu har det i stort sett blivit vardag. Det känns riktigt skönt att veta vad och hur jag ska göra varje dag.

Vad var din första Bright Spot?

Mina två första Bright Spots var dels att jag fick massa ny motivation genom att köra igång med detta och att jag lyckades hålla mig ifrån snacks under en av dagarna på helgen, då jag annars brukat bingea.  

Vad är det stora målet just nu?

Det stora målet just nu är dels att komma ner i den fettprocent som var målet från dag 1, men framförallt fortsätta med sunda vanor och skapa en spegelbild som JAG är nöjd med och bygga vidare från det.

Vilket är ditt bästa minne hittills?

Jag har två. Det bästa minnet är efter vägningen 14 maj då jag hade ett litet bakslag. Jag bestämde mig där direkt att jag inte skulle låta det påverka utan köra ännu hårdare. Det andra minnet var sedan resultatet på vägningen 28e maj då jag hade nått fina framsteg.


Sjukt bra jobbat Alexander! Din resa och din målmedvetenhet är inspirerande!

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!