SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Tips för dig som vill träna men inte vet hur

Vill du vara mer hälsosam, få mer energi och orka mer efter jobbet?

Du vet säkert att träning kommer hjälpa dig med allt det här men du kanske inte vet hur?

Då har vi tipsen för dig!

Träna helkroppsövningar

Att träna övningar som använder stora delar av kroppen gör att du får ut mycket av tiden du lägger. Du använder många muskler, tränar bålen, balansen och du tränar på saker du har nytta av i övriga livet. Ibland kan det såklart vara bra att träna en specifik muskel vid skador och rehab men hur ofta kommer du sitta fastlåst och behöva röra armarna i en liten rörelse fram och tillbaka utanför gymmet?

Ta i

När du har lärt dig tekniken i övningarna du tränar behöver du ta i, det ska vara lite jobbigt och lite tungt. Kroppen är smart och kommer inte slösa energi på att göra dig starkare om den inte behöver. Tar du inte i kommer kroppen känna “det här klarar jag så mer än det här behövs inte”. Lägger du på lite mer vikt eller gör lite fler repetitioner kommer den istället tänka “det här var jobbigt, så här kan vi inte ha det, vi bygger mer muskler så det blir lättare nästa gång” och så får du resultat.

Hitta framgångar

Motivation kommer av att du gör någonting, motivation hjälper dig att fortsätta träna. Hittar du framgångar i att du får bättre teknik, blir starkare, piggare och orkar mer kommer du motiveras att fortsätta. Fortsätter du kommer träna hittar du nya framgångar och så fortsätter det.

Repetera

För att bli bra på någonting och bli starkare krävs det att vi gör det om och om igen. Med den stillasittande vardagen vi har idag behövs därför träning för att vi ska orka med allt annat vi vill göra. Träning är något vi BEHÖVER. Det kanske inte alltid kommer vara lika ofta av olika anledningar men det viktigaste är att fortsätta.

Vi blir superglada om du lyckas göra allt det här på egen hand, grymt jobbat!

Behöver du hjälp att lära dig hur du ska träna, hur tungt det ska vara, att se dina framsteg och få dig att fortsätta så finns vi till hjälp. Vi vill se dig lyckas!

Boka en kostnadsfri konsultation HÄR för att komma igång.

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!