SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Träning på sommaren

Nu är sommaren verkligen på gång, semestern planeras och det är fullt upp med studenter och skolavslutningar och midsommar är precis runt hörnet.

Det kan vara mycket på jobbet som ska fixas och vara klart och det blir en större utmaning att få till sin träning helt enkelt.

I det här läget tvekar en del på att börja träna och du som redan tränar tänker att du ska pausa för att återuppta det sen igen.

Sommaren går fort, augusti försvinner, september går av bara farten och så är vi inne i oktober. Hösten kommer, det blir mörkare, du blir tröttare, orkar mindre än du är van vid och träningen du skulle ta upp igen? Det känns som ett berg att bestiga, kanske tar det ett halvår för dig att komma in i rutinerna igen och i värsta fall blir det inte alls.

Det kanske känns som en god ide att pausa sin träning men av vår erfarenhet så är det att göra sig själv en otjänst. Det är mycket svårare att komma tillbaka igen än vad du tror.

Den bästa lösningen är att fortsätta. Vi förstår att man inte alltid har lika mycket tid men att köra lite mer sällan och ändå fortsätta och sen köra oftare igen när möjligheten finns är det bästa.

Vi har sett många människor ta pauser som sen slutar träna.

Slutar man träna kommer man inte förbättra sin hälsa, bli starkare, piggare och gladare.

Snarare tvärtom.

Prioritera att fortsätta träna, har du svårt med tiden, försök ändå fortsätta men lite mer sällan. Är du iväg på semester, ge dig ut och jogga eller gör ett snabbt hemmapass, du är ju ändå en person som tränar!

Sen när du har mer tid återgår du till din ursprungliga plan.

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!