SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Vad som skiljer oss från andra gym

Gruppträning har blivit en handelsvara. Världen har listat ut att högintensiv träning och att äta riktig mat leder till fantastiska resultat. 

Många nya franchise gym har förstått detta och vill tjäna pengar på det enkla konceptet. De tar mindre betalt, har finare lokaler och fler klasser på schemat.

De har en gigantisk marknadsföringsbudget, ett stort varumärke och enorma klasser med låga omkostnader.

Så varför är jag inte orolig över dom?

För att vi säljer individualiserad coaching och resultat, inte gruppträning. 

Du är INTE en handelsvara

De stora gymmen har alla en sak gemensamt. Modellen är byggd på lågbetalda instruktörer (inte coacher) och koreograferade träningspass till musik. 

De behöver inte veta (eller bry sig) om din träningsbakgrund, vad som händer i livet utanför gymmet eller om träningspasset den dagen är en bra för dig sett till dina mål. De behöver bara veta om du betalat medlemskapet den månaden. 

Vi designar dina träningspass och ger dig råd om din kost som ger dig de resultaten du vill ha. Vårt program erbjuder lösningen för dina omständigheter. 

Idealt skulle vi vilja se varje person varje dag med personlig träning och kostrådgivning. Tyvärr har de flesta varken tid eller råd att göra det till verklighet. Så istället tränar man med personer som har liknande mål. Detta gör att vi kan ge vägledning för en liten grupp människor samtidigt och fördela kostnaden i gruppen. 

Vi tränar individer, ibland tränar de tillsammans men deras “recept” för att nå målen är olika.

Det är därför vi har målsamtal med varje medlem var tredje månad. Dessa målsamtal ingår i medlemskapet hos oss för att vi vet att mål förändras, och även om de inte gör det så utvecklas planen för att nå dom.

Fitness handlar inte om att svettas

Om det var så enkelt som att gå till gymmet några gånger i veckan och äta rätt skulle vi alla se ut som Channing Tatum eller Gal Gadot. Sanningen är att de flesta av oss vet vad vi borde göra men vi har ingen som håller oss ansvarig.

Vi säljer inte en timmes långa koreograferade svettpass, vi säljer resultat. Resultat beror på två saker, kunskap och HANDLING.

Kunskap är billigt. Spendera fem minuter på Google och du kan hitta 1000 olika träningspass och 50 olika kostplaner, allt gratis. 

Men handling, det är ett helt annat kapitel. De flesta av oss undviker handling vissa dagar för att vi är kodade att göra så lite vi kan för att överleva. Och det är inte vårt eget fel utan det är resultatet av evolutionen.

Många av oss vill mer än att bara överleva. Vi vill göra något nu som gör oss bättre i framtiden. Det betyder att vi behöver agera även när vi inte känner för det.

Det är då en Coach som vet hur och bryr sig kommer in i bilden. Vi är här för att påminna dig om ditt framtida jag. Vi är här för att hålla dig på rätt väg när det börjar blåsa.

Vi är här för att hålla dig ansvarig.

Relationsbranschen, inte Fitnessbranshcen

Att ge dig en individuell plan, hjälpa dig implementera den planen och hålla dig ansvarig när det blir tufft kräver en sak: en relation med förtroende.  

När du har en tuff dag är vi där för att påminna dig om att vi bryr oss om dig och dina framsteg. Vi är där för att berätta för dig när du gjort ett bra jobb och när du kan göra det bättre. 

Vi har ditt bästa i åtanke och vi vill inte att du ska slösa tid eller pengar. Ibland innebär det till och med att vi säger åt dig att ta lite tid ifrån gymmet.

Ibland på våra målsamtal har vi gett råden att läsa en bok eller att träna mer ute.

Kostade det oss pengar kortsiktigt? Absolut, men det var det bästa för medlemmen just då. Och att berätta vad som är bäst bygger tillit, vilket innebär att när vi berättar att det är dags att komma tillbaka igen så gör de det.

Så frågan du måste ställa dig är: Vill du svettas eller vill du ha en Coach?

Boka en Kostnadsfri Konsultation om du är redo att ta hjälp av en Coach med din hälsa.

Inspirerat av Jason Cohen

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!