SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

5 skäl att prioritera tid till dig själv och träning

Vi förstår att det kan kännas sådär att prioritera sig själv med tid och pengar för träning när det finns så mycket annat som ska göras. Mycket på jobbet och när man väl kommer hem ska det fixas mat, skjutsas till aktiviteter och allt annat man ska hinna med, tiden till en själv prioriteras ned. Men, du förtjänar bättre och både du och din familj kommer påverkas positivt av att du gör det!

Ökat självförtroende

Ditt självförtroende ökar och din självkänsla kommer bli bättre. Du utmanar dig själv och kommer se att du lyckas vilket gör att du kan ta dig an andra utmaningar på ett bättre sätt. Du blir starkare som person!

Mer energi

Träning ger dig mer energi till annat, ökar din kognitiva förmåga och du blir piggare helt enkelt.

Vem tackar nej till att orka mer och att bli smartare?

Du blir en bra förebild

Att vara en tränande person som tar hand om sig själv och har bra självförtroende kommer smitta av sig. Dina barn och de i din närhet kommer se att du tar hand om dig själv och bli påverkade positivt!

Du blir stark

Träning gör oss starkare. Matkassarna känns lättare, trappor blir en lätt utmaning, fysiskt arbete är inte längre förenat med träningsvärk och smärta i flera dagar efteråt och du kommer orka vara med på alla aktiviteter du vill!

Du lever längre

Träning gör att du får bättre hälsomarkörer, undviker värk och skador, får starkare skelett, bättre kroppssammansättning och kanske trivs mer med bilden i spegeln.

Träning är bra och det är för dig också, alla kan börja och alla har fördelar av det.

Behöver du hjälp att komma igång så finns vi till hjälp. Boka en kostnadsfri konsultation för att få veta mer.

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!