SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Vad kostar det?

Ont i ryggen?
Chock av siffrorna på vågen?
Trött och tom på energi?
Känns allt tungt?
Känner du inte igen dig själv i spegeln?

Kanske har något av det varit ett skäl som fått dig att vilja börja träna. Du fick helt enkelt nog, det är dags att ta tag i det nu, en gång för alla.

Du provar gymmet ett tag men slutar för du inte får resultaten du vill ha. Eller så kanske du känner att du inte riktigt passar in, alla andra är så erfarna och vet vad de gör och det känns som alla tittar på dig.

Du kanske har kontaktat en personlig tränare för att ta hjälp, men avstår för att det är för dyrt.

Du är tillbaka där du började igen, inget har förändrats. Tiden går, kanske blir det till och med värre…

Om du tycker det är för dyrt, är det dig jag skriver till.

Vad händer om du INTE tar tag i din hälsa och börjar träna? Vad händer om du INTE tar hjälp? Vad händer om du INTE investerar i dig själv?
Det du behöver göra är en investering i träning och hälsa.
Det är skillnad på en kostnad och en investering. 

Att byta taket på ditt hus för att förebygga att det regnar in och mer förstörs är en investering. Att göra service på bilen är en investering för att den ska hålla längre.
När du investerar dina pengar är det en för att få en avkastning i framtiden genom att kanske få mer pengar eller att spara pengar åt dig i framtiden.


Att investera i träning och bättre kost kommer spara pengar åt dig.

  • Du blir mindre sjuk. Färre sjukdagar innebär att du förlorar mindre pengar. Är du egenföretagare och är sjuk så kan det vara ännu värre om du missar möten som gör att du tappar kunder och att du kanske behöver stänga om du inte har någon som kan hoppa in för dig.
  • Färre läkarbesök. Personer som tränar och äter bra blir mer sällan sjuka, det betyder färre läkarbesök.
  • Mindre mediciner. Livsstilssjukdomar bara ökar och ökar, det finns många därute som kommer att behöva äta mediciner i väldigt lång tid framöver. Även om det inte kostar dig jättemycket varje månad så kommer kostnaden över tid vara väldigt stor om man ser det över 10-20 år. Lägger vi till samhällskostnaden för det blir det ENORMT.
  • Färre missade arbetsdagar. Att missa en arbetsdag kommer med ett pris, du måste ta igen vad du missat. Sannolikheten att klättra karriärmässigt minskar också av att vara borta från jobbet.Är det dyrt att investera i personlig träning och hjälp med kosten?

Hur dyrt är det då att inte göra det?

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!