SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Anita berättar om att träna med PT

När Anita kom på konsultation hos oss berättade hon hur hon hatade träning, hon tyckte det var skittråkigt. Men hon kände att hon behövde det ändå för att må bra. Läs nedan hur det har förändrats!

“Att jag äntligen tog tag i träningen var att jag fick reklam om att fylla i intresseanmälan på nätet. Jag blev kontaktad av er och kände att nu har jag inga ursäkter utan måste i alla fall testa. Jag blev förvånad över att det inte var massa stora avancerade träningsmaskiner utan enkla redskap. Det gjorde att jag ganska omgående kände att jag faktiskt, med små medel, skulle kunna träna hemma.

Min första “Bright spot” var nog att jag klarar mer än jag tror och att det var så roligt. Just nu fortsätter jag att få en starkare kropp och framförallt rygg samt att få in rutin att träna minst 2 gånger I veckan.

Mitt bästa minne hittills är nog att det är roligt att träna samt att jag så snabbt märkte skillnad i framförallt ryggen och axlarna. Känner mig redan mycket starkare och då vore det ju idiotiskt att inte fortsätta att träna.

Målet långsiktigt är att få rutin på att träna minst 3 gånger i veckan samt så småningom även gå ner några extra kilo och må allmänt bra. Har nu fått i ordning en egen liten träningshörna där jag försöker träna själv det som jag och min PT gått igenom.”

Bra jobbat Anita! Så roligt att du hittat glädje i att träna!

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!