SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Channa fastnade efter första passet

Channa har tränat med oss sedan i slutet av Maj och vi har frågat vad som fick henne att börja och vad hon jobbar på just nu. 🙂

“Jag kände att jag behövde utmana mig själv mer i min träning och så kände jag att jag ville hitta en träningsform som skulle passa mig. Jag ville att träningen skulle kännas rolig, givande och en naturlig del av min vardag och inte som ett måste som det har gjort i perioder tidigare i mitt liv. 

Crossfit är något jag hört väldigt gott om så jag tänkte ”vad har jag att förlora på att testa?” 

Mitt första intryck var väldigt positivt. Träningsformen kändes direkt som att det verkligen skulle passa mig och efter första passet var jag ”fast” haha. Det har aldrig funnits ett motstånd att gå på ett pass utan jag är taggad och ser fram emot träningen, det är stort för mig! 

Alla är dessutom sjukt peppande och vi har väldigt roligt tillsammans. 

Min första Bright spot var nog när jag tog lila nivå på kettlebelltestet. Då var jag sjukt nöjd! 

Just nu jobbar jag på att kunna göra chins och att bli bättre på double unders. Sen vill jag få bättre resultat på rodd-testet.. där har det blivit ett antal svordomar kan jag säga haha! 

Mitt bästa minne är när jag klarade av 5 push ups från golvet. Tidigare hade jag gjort 1-2 st hemma så jag blev verkligen förvånad när jag lyckades med 5st. 

Sen blir på sätt och vis alla pass ett slags minne eftersom vi har så grymt roligt tillsammans och att man blir nöjd när man lyckas göra saker man tror innan skulle vara omöjligt!”


Tack för du finns hos oss Channa!!


POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!