SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

DET ÄR FÖR LÄSKIGT ATT TRÄNA

Det kan vara både svårt och läskigt att börja träna. Det känns kanske som alla andra tittar på en och vilka fel man gör och så känns det som alla är så bra. Att det är bra att träna förstår de flesta men allt det andra sätter stopp.

Vi vill hjälpa alla att få en så trygg och bra start som möjligt, vi guidar och hjälper, framförallt i början där det är som mest kritiskt och därför har vi anpassat våra upplägg för att göra det lite enklare att lyckas.

När du börjar träna hos oss på Fitness & Hälsa Vimmerby börjar du med en 90-dagars introprocess.

  • Under den perioden får du regelbundet träna med en egen coach så att det blir lättare att känna trygghet och att lära sig nya övningar.
  • Du får samtidigt börja med gruppträning (om du vill) för att kunna träna så ofta som du vill och behöver och på så vis få de resultat du vill ha.
  • Du har också målsamtal med din coach var 4e vecka för att checka av utvecklingen och dokumentera dina resultat. Denna tydliga uppföljning ger dig motivation att fortsätta.

I korthet blir processen enkel;

  1. Du möter en av våra coacher för ett möte
  2. Ni lägger tillsammans en plan
  3. Du och din coach hjälps åt att genomföra planen
  4. Dina vanor förändras och du får resultat
  5. Ni träffas regelbundet för att uppdatera planen eftersom du utvecklas och dina mål kommer att förändras

Såhär måste det se ut om du ska klara av de utmaningar du står inför. Som träningsanläggning ger du oss förtroendet att guida dig. Du är ju hjälten i din egen historia men som i alla hjältehistorier behövs stöd och support för att överstiga alla hinder och klara alla utmaningar.

Kom in och berätta om dina mål och vilka resultat du vill ha. Dela med dig av dina utmaningar och farhågor. Varje 90-dagarsperiod är en ny utmaning, varje 90-dagarsperiod innebär en ny plan.

Tillsammans lägger vi planen, vi hjälper dig att genomföra den, sen firar vi tillsammans dina resultat!

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!