SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Preparation is key

De vanligaste målen jag stöter på som har med kost att göra är att tappa i fett eller att bygga mer muskler och bli starkare.

Vissa äter lite för mycket eller bara väljer fel när de äter och tappar inte i fett som de vill, eller så går de för hårt åt andra hållet och stryper åt för mycket och får inte resultat av den anledningen.

Till båda de här problemen har jag en lösning.

Förbered din mat!

Om du portionerar upp dina måltider i förväg kan du relativt enkelt säkerställa att du inte äter för mycket eller för lite. Risken att du äter för mycket för att det är gott minskar eftersom du har din portion och sen är den slut. På samma sätt minskar risken att du äter för lite eftersom du ska äta upp det du har förberett.

För den som vill gå ner i vikt kan det vara en bra idé att förbereda mer grönsaker för att hålla sig mätt och bli nöjd efter måltiden. Om du istället vill bli starkare kan du öka på lite av allt och se till att du får i dig protein så kroppen kan reparera musklerna och bygga dom större.

Förbered även mellanmål för att inte bli superhungrig emellan dina stora måltider och för att du ska ha jämn energi under dagen. 

Tillvägagångssättet är ganska likt bara att det vi har i portionerna skiljer sig lite grann.

Ner i fett – fokusera på mer grönsaker.

Öka muskelmassa – fokusera på mer protein.

//John

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!