SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Julklappstips för hälsan

Vilka är de bästa julklapparna för att få en bättre hälsa och må bättre? Nedan har vi listat några saker vi tycker är bra för att ge en skjuts eller motivation till någon du tycker om.

Om du har svårt att hitta julklappar är det här listan för dig.Personlig träning

Alla kan dra nytta av personlig träning. Man får fullt fokus av coachen på sina individuella mål och efter sina förutsättningar. Man har en bokad tid så det innebär att träningen blir gjord och man lär sig att träna säkert och effektivt, det har man nytta av lång tid framöver.

Kostrådgivning

Att se över sin kost kan vara en nyckel till att få mer resultat av den träningen man redan gör eller för att komma igång med nya hälsosamma rutiner. Kostrådgivningen kommer ge en bra grund för framtida resultat.Träningskläder

Träningskläder

Nya träningskläder kan ge mer motivation, mer motivation kan leda till att man börjar träna eller tränar mer regelbundet, av träningen får man resultat som gör att man vill fortsätta. 

Träningsskor

Det är ganska vanligt att vi tränar i fel typ av skor. Till exempel löparskor, många skulle ha ha fördel av att ha en bra sko för träning som är platt och stabil. Se tips på vilka skor eller annan utrustning här: https://fohvby.se/vilken-utrustning-ska-man-ha/

En kettlebell

Med en kettlebell kan du göra det mesta hemma, du kan träna hela kroppen, använda den för både styrka, kondition och stabilitetsövningar. En kettlebell är en bra, relativt billig investering för din hälsa!Hoppas du fått lite inspiration för julklappar!

För att komma i kontakt med oss och köpa personlig träning eller kostrådgivning kan du höra av dig på info@fohvby.se.

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!